Podjetje Progres ing d. o. o. je mlado rastoče podjetje, ki se ukvarja z inovativnimi in uporabniku prijaznimi poslovnimi rešitvami.

Podjetje deluje od leta 2008 predvsem na področju spletnega oglaševanja, izdelave in upravljanja spletnih trgovin, vodenja podjetij, poslovnega in davčnega svetovanja.

V naši ponudbi boste našli storitve virtualne poslovne asistence, storitve virtualne pisarne, izdelave celostne marketinške podobe vašega podjetja, v ključno z izdelavo profesionalnih predstavitvenih spletnih strani, Facebook in Google oglaševanje,...

Smo skupina mladih, večina z univerzitetno izobrazbo Ekonomsko-poslovne fakultete v Mariboru, z večletnimi izkušnjami vodenja podjetij, administracije, pisanja ciljno usmerjenih marketinških besedil.

Veliko izkušenj imamo s poslovanjem na tujih trgih, z uvozom različnih izdelkov iz Kitajske, ZDA in držav EU.

 

Tuji jeziki nam ne predstavljajo ovir, zato vam z veseljem pomagamo pri prodoru na tuje trge, uvozu izdelkov ali drugi poslovni komunikaciji v tujem jeziku.

Naši naročniki so predvsem samostojni podjetniki in posamezniki, ki potrebujejo ugodno marketinško podporo, naše znanje pa delimo tudi z različnimi spletnimi portali, za katere pripravljamo vsebine iz različnih področij. Upravljamo z uspešnimi spletnimi trgovinami, vodimo celotno administracijo za podjetja in posameznike, ki delajo v tujini, pišemo prodajno usmerjena marketinška besedila, upravljamo več deset Facebook strani in skupin.

 

KONTAKT:

Progres ing. d.o.o.

Pegamova ulica 10

1000 Ljubljana

Okrožno sodišče v Ljubljani;

Matična številka: 3493768;

Davčna števillka: SI 71596437,

Osnovni kapital: 7.500,00 EUR.

Povpraševanje: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  

 

 

© 2017 Progres ing.d.o.o.. All Rights Reserved.

O podjetju

Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja na naši strani, se strinjate z uporabo piškotkov./Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok