Zakaj oglaševati na Goooglu:

Z oglaševanjem pritegnite več strank na vaše spletno mesto, povečate lahko spletno prodajo ali poskrbite da vas bodo kupci kontaktirali po telefonu.

Oglašujte lahko lokalno ali globalno

Z oglasi ciljajte stranke v določenih državah, regijah ali mestih oziroma znotraj kroga na določeni razdalji od vašega podjetja ali trgovine.

 

Z oglasi dosežete prave ljudi ob pravem času

Uporabniki Googla bodo vaše podjetje našli natančno takrat, ko iščejo stvari, ki jih ponujate.

Plačate samo za rezultate, brez obiskov ni stroškov

Plačate samo, ko nekdo klikne vaš oglas in s tem obišče vaše spletno mesto ali vas pokliče. Z drugimi besedami: plačate samo, ko vaše oglaševanje deluje.

 

Za vaše podjetje pripravimo oglaševalsko kampanijo, ki prinaša rezultate. Z oglaševanjem v iskalniku boste zagotovo povečali prihodke vašega podjetja, postali prepoznavni in tako dosegali želene rezultate. Pomagamo vam pri pozicioniranju vaše spletne strani, z nami boste med prvimi zadetki v iskalniku. Google oglaševanje z nami postane učinkovito oglaševanje, brez visokih stroškov.

 

Zahtevajte vašo ponudbo takoj!

 

Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in se predstavite potencialnim kupcem že danes.

 

 

 

 

© 2017 Progres ing.d.o.o.. All Rights Reserved.

O podjetju

Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja na naši strani, se strinjate z uporabo piškotkov./Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok